fredag 28. desember 2012

Vel overstått Jul

Heisann!

Da var julaften forbi, alle eksamener er levert og forhåpentligvis bestått.

Men hva har man igjen etter et halvt år på skole? Bortsett fra et hode som er tungt, mange flere timer foran pc'en enn man kanskje har godt av og avslutningsvis en førjulstid bestående av eksamener?

Man har fått kunnskap! Kunnskap til å gjøre mer avanserte ting enn man kunne før.
Så tenker kanskje du som leser dette... Hva slags ting? Det er da man må se på HVA man har lært.

En av de "tingene" eg har gått gjennom det siste halve året er HTML, hvordan man bygger opp en webside. Hvordan man kan kombinere forskjellige teknologier, og også hva som er tilgjengelig.

Med HTML5 nå ferdig definert av W3C så er det jo bare å sette i gang og utvikle HTML5 sider.

Hva skal man så utvikle? For min egen del blir det å videreutvikle den websiden eg allerede har. Tilføre nye elementer og gjøre et forsøk på å få den til å virke mer profesjonell.

I november i år skrev eg et innlegg der eg nevnte at det kanskje kom en blogg med et tips om årets jule app. For min del har bruk av iPhone, iPad, pc bestått av noe heeelt annet enn skolerelaterte temaer. Spill har preget det meste av bruken. Og det er jo litt det julen handler om. Å koble av, kanskje koble ut og gjøre noe annet.

I denne bloggen har ikke fokuset på spill vært det som har tatt størst plass, men denne gangen, i en av året 2012s siste innlegg vil eg fremheve ett spill som har tatt min tid mer enn en gang denne julefeiringen.

"Where's My Water?" av Disney som er i sjangeren av spill som krever at man kan utføre forskjellige hendelser i riktig rekkefølge. Av og til starter brettet med det samme så man ikke får sjans til å tenke og planlegge sitt neste trekk, men det er bare litt av morroa!
Spillet passer for de fleste fra sånn ca skolealder til godt opp i åra!

Om du vil lese mer om det er linken her:

https://itunes.apple.com/no/app/wheres-my-water/id449735650?l=nb&mt=8


Ønsker Dere alle en fremdeles God Jul og et Godt nytt år i 2013!

Om eg ikke blir brutt opp i bits eller inntar en binær form så vil det snart komme en ny blogg med nye erfaringer fra Mitt IT-eventyr!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar