mandag 7. mai 2012

Bachelor, første avsnitt

Om man tenker på at Bachelor graden er en bok som skal skrives, ikke bare oppgaven i seg sjøl på slutten av studiet, men hele reisen fra man starter til man er ferdig, så kan man vel si at eg i dag har skrevet første avsnitt.
Et halvt år med forelesninger, mange timer med selvstudie foran pc'en på kveldstid, erfaring fra timer foran maskinen på jobb og ikke minst noen hektiske dager i ukene før eksamen med oppsummeringer og oppgaveløsninger, som bunner ut i en eksamen som skal vare i 3 timer.

Når man tenker over det er det ganske mye som skal pakkes inn i hodet før man skal få lov til å grue seg i noen dager til eksamen som er over nesten før den har begynt.

Og i etterkant er det tid for refleksjoner.
Hvordan følte man at det gikk? Svarte man riktig? Burde man ha skrevet mer om noe?
Hjort er elg når man hopper over bekken for å samle bits. Eller noe i den dur.

Man kan iallefall gjøre opp status for hva man har vært igjennom av temaer. To av temaene har eg belyst her på bloggen allerede, det binære og det heksadesimale tallsystemet. Men man har jo også lest om internett og teknologier, samarbeidsverktøy og multimedia.

Jaja, det er på tide å avrunde dette semesterets arbeid, sende inn de siste innleveringene man har fått for å få kommentarene på den innsatsen han har gjort.

Om eg ikke blir brutt opp i bits eller inntar en binær form så vil det snart komme en ny blogg med nye erfaringer fra Mitt IT-eventyr!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar