onsdag 1. august 2012

Outlook.com

Hei igjen!

Flere av nettstedene som har hovedfokus på it-relaterte hendelser har i dag skrevet om at Microsoft no har kommer med outlook.com. Den ble lansert  i går.
Når eg skal oppdatere meg på it-nyheter starter eg som oftest med å gå inn på denne siden:
http://itgutta.no/it-nyheter/

En av de som omtaler Microsoft sin nye mail tjeneste på web er ComputerWorld, og en av tingene de legger vekt på er at denne nye tjenesten etterhvert skal overta for hotmail.

Det var jo klart at eg måtte teste denne!

Om du tar opp siden outlook.com og logger deg inn med hotmail kontoen din setter du i gang en prosess for å gjøre hotmail om til outlook.

I prosessen får du mulighet til å endre brukeren din, så om du var lite fornøyd med hotmailnavnet ditt har du nå fått en ny sjanse! Om du er raskt ute slipper du kanskje å bli anita527. Enda en i rekken av personer som har nesten samme mailadresse som deg.

Outlook.com er ganske flott å se på, men minner veldig om noe man har sett før om man har fartet rundt på nettet en stund.

Prosessen for å bli Outlook.com bruker er nesten smertefri, men Microsoft har fremdeles noen få ting de burde endret på... Som for eksempel å kutte ned på antall meldinger med sifre man må taste inn for at man skal få opprettet en konto, som når man har logget av og på igjen et par ganger virker som den skal.

En annen fin ting er at Microsoft på en enkel måte lar deg flytte alle de gamle hotmailene inn i en egen mappe og lover å videresende mailer som kommer til den gamle adressen og flytte de til denne mappen.
Sånt liker vi!

For ingenting er kjekkere når man får en ny mail enn at den faktisk er TOM, samtidig som man ikke mister det gamle!

Om noen vil lese ComputerWorld sin artikkel er dette linken:
http://www.idg.no/computerworld/article250258.ece

Her er en liten video som forteller litt (amerikansk tale)


En annen ting som gjerne er vært å nevne før man logger ut er at outlook.com er sterkt knyttet opp mot facebook og twitter. Og knyttet til Microsofts Sky tjeneste.

Om eg ikke blir brutt opp i bits eller inntar en binær form så vil det snart komme en ny blogg med nye erfaringer fra Mitt IT-eventyr!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar